Agentia de turism INTERAD se adreseaza atat turistilor cat si companiilor cu solutii rapide si atractive de transport oferind inchirieri autocare, inchirieri microbuze, inchirieri van – uri, inchirieri autoturisme, inchirieri masini, inchirieri midiautocare, transferuri in Romania, transferuri in strainatate.

Din respect pentru clientii nostrii am regandit conceptul de transport persoane, oferind toate conditiile necesare unei calatorii de placere.

Departamentul de transport persoane va ofera posibiliattea sa inchiriati masina, van-ul, microbuzul, autocarul de care aveti nevoie pentru  actiunea propusa.

Astfel serviciul de inchiriere microbuze, autocare, van-uri, autoturisme va sta la dispozitie non stop si va ofera solutia optima pentru nevoile dumneavoastra.

Ne evidentiem si ne situam in topul firmelor de transport VIP, turistic si business datorita confortului si sigurantei oferite de masinile noastre, profesionalismului si conduitei exemplare a conducatorilor auto, precum si datorita promptitudinii cu care raspundem solicitarilor, fiind printre putinele companii care isi ofera serviciile in orice moment, indiferent de ora.

NOUTATE!

Societatea noastra isi reinoieste parcul auto si scoate la vanzare o parte din masinile utilizate pana in prezent.

Vezi dotarile si pretul:

AUTOCAR DE VANZARE vezi dotari si pret...

MICROBUZ DE VANZARE vezi dotari si pret…

DESCRIEREA SERVICIILOR DE TRANSPORT OFERITE:

Venim pe piata transporturilor de persoane cu produse noi si fara concurenta.

*Toate masinile se inchiriaza numai cu sofer.

Tarifele sunt calculate in EURO.

Servicii care nu sunt incluse in tarif:

- taxele de parcare, pod, bac, intrari in orase

- cazarea si masa conducatorului auto.

Parcul auto pe care vi-l punem la dispozitie este foarte diversificat atat din punct de vedere al marcilor cat si al categoriilor de mijloace de transport.

Oferta noastra este foarte variata de la autovehicule care au dotari standard din fabrica si care sunt foarte bine intretinute, pana la masini care au toate dotarile si sunt configurate cu optiuni pentru cei mai pretentiosi clienti.

In afara de autoturisme full options, va oferim spre inchiriere microbuze deosebite ( 16 locuri turistice + sofer ) pentru protocol care au scaune de autocar tapitate in piele cu centuri in trei puncte, rabatabile pe spate si spre culoar, cotiere si rezematoare pentru picioare, masuta individuala pe spatar, statie de amplificare cu microfon, radio CD, DVD, navigatie, aer conditionat, incalzire in stationare, lampi individuale pentru citit, aeratoare individuale ( sistem autocar ), mocheta, perdele, geamuri fumurii, lada frigorifica, spatiul pentru bagaje este suficient de mare si separat de compartimentul pentru calatori, nefiind nevoie de remorca.

Autocarul HIGER ( 31 locuri turistice + 1 loc ghid + sofer ) are aceleasi dotari exceptionale, fiind alegerea perfecta pentru transportul delegatiilor oficiale si a persoanelor care prefera confortul la superlativ.

Masinile VIP sunt unice in Romania datorita conditiilor deosebite de transport pe care le ofera, avand scaunele tapitate in piele naturala si toate dotarile de lux, precum si datorita sigurantei deplasarii garantate de marca Mercedes-Benz.

Autoturismele pot fii inchiriate cu sofer sau in sistem rent a car.

Conducatorii auto au o pregatire profesionala specializata pentru transportul turistic si business, fiind cunoscatori a unei limbi de circulatie internationala.

La cererea dumneavoastra va asiguram: insotitor responsabil cu siguranta si protectia persoanelor transportate si/sau ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza si chineza pe perioada deplasarii.

Serviciul de inchirieri masini, microbuze, autocare si transferuri este disponibil NON STOP.

Parcul nostru auto cuprinde masini achizitionate la 0 km si sunt destinate exclusiv transportului turistic si business: autoturisme, van-uri, microbuze, miniautocare si autocare.