Termeni si conditii

Contract intre Utilizator si Agentia Interad

Contract intre utilizator (Utilizator = dumneavoastra) si Agentia Interad (SC INTERAD SRL = noi, in calitate de prestator de servicii de transport rutier de persoane). Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet Interad (Site).

Site

Site-ul va este oferit de SC INTERAD SRL, cu sediul in Calea Dorobantilor nr. 168, bl.15, sc.A, parter, sector 1, Bucuresti, cod postal 010581, Romania. Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la aceasta adresa.

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site.

Serviciile Agentiei Interad

Interad va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii de transport rutier de persoane si va permite sa efectuati rezervarea dorita in timp real.

Informatiile publicate pe Site

Agentia Interad ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand.
Agentia Interad nu-si asuma nici o responsabilitate cu privire la documentele dumneavoastra de calatorie ( valabilitate pasaport, alte aprobari sau vize  ). Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie, iar contravaloarea serviciului de transport achitat nu se returneaza.

Conditiile Furnizorului de Servicii de Transport

Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit serviciu transport. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Agentia Interad si va intra in vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorului de Servicii de Transport. Termenii si conditiile Furnizorului de transport (incluzand regulile de transport al pasagerilor) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.

Termenii Furnizorului de Servicii de Transport pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura.
In situatia in care inchiriati masini cu sofer pentru mai mult de doua zile si pentru deplasari in afara orasului, trebuie sa asigurati cazarea si masa ( 3/zi ) conducatorului auto. Reguli obligatorii pentru pasageri

La momentul navigarii dvs. in Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu Interad pentru detalii complete.
Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor de Transport privind siguranta in timpul deplasarii. Astfel, pasagerii sunti obligati ca in timpul mersului sa stea asezati pe scaune, sa aiba prinse centurile de siguranta si sa nu se deplaseze prin masina in timp ce autovehicolul este in miscare, sa se fumeze, sa nu consume bauturi alcoolice si alimente.
Furnizorul de Servicii de Transport isi rezerva dreptul de a nu permite accesul in mijlocul de transport al persoanelor aflate in stare de ebrietate sau cu vestimentatia murdara.
Pasagerii vor suporta eventualele prejudicii pe care le provoaca masinii ( scaune, tapiterie, instalatii, geamuri, etc.). De asemenea, vor suporta toate costurile suplimentare in cazul nerespectarii programului initial stabilit  din culpa pasagerilor. Contravaloarea prejudiciilor provocare si a costurilor suplimentare va fi achitata imediat conducatorului auto.
Pasagerii trebuie sa respecte timpul de odihna al conducatorului auto sis a nu solicite acestuia incalcarea normelor de circulatie. In cazul transferurilor catre aeroport, va rugam sa notati ca timpul minim de imbarcare (inaintea plecarii) recomandat de companiile aeriene, este de 120 min. pentru zborurile internationale, respectiv 90 min. pentru zborurile interne. Avand in vedere aceste aspecte, va rugam sa luati in calcul timpul necesar pentru a ajunge la aeroport in timp util si in functie si de conditiile de trafic.

Anulari/Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii de Transport permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa in scris  Agentia Interad despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii de transport sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii de Transport.
In eventualitatea modificarii unei rezervari, Agentia Interad isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Plata

Plata va fi efectuata in contul SC INTERAD SRL in baza facturii proforme pe care o vom emite in momentul rezervarii. Pentru emiterea facturii si efectuarea transportului trebuie sa ne transmiteti toate datele de identificare solicitate: numele si prenumele sau denumirea ( societatii, organizatiei sau asociatiei ), adresa completa,  CUI, nr. de inregistrare la Registrul Comertului, cont bancar, banca, numele persoanei care efectueaza rezervarea ( a dumneavoastra in calitate de Utilizator) impreuna cu nr. C.I. sau Pasaport cu data eliberari si de catre cine este eliberat si Codul Numeric Personal. Dupa ce banii au ajuns in contul nostru, vom emite voucher-ul de transport sau alte documente de calatorie pe care le vom transmite la adresa de e-mail specificata de dumneavoastra in momentul rezervarii.
Informatia eronata despre aceasta adresa se poate reflecta in anularea rezervarii, intarzierea livrarii documenteleor de calatorie si poate determina cresterea tarifului confirmat. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare sunt corecte.

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

Agentia Interad nu-si asuma nici o obligatie de a emite voucher-ul de transport sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor comandate.

Agentia Interad isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara pana la terminarea transportului. In acest caz veti fi informat despre taxele suplimentare.

Utilizarea Site-ului

Agentia Interad nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

Agentia Interad nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Obligatiile Utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs;
- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice;
- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs;
- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase;
- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Newsletter

Puteti subscrie la newsletter-ul Agentia Interad, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

Interzicerea accesului pe Site

Interad isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

Responsabilitatea SC INTERAD SRL

Agentia Interad nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor de transport rezervate si achizitionate de pe Site.

Agentia Interad este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor de transport achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidente a caror valoare este stabilita este stabita prin polita de asigurare pentru calatori).

Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.
Agentia Interad nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate .
Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Interad. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

Forta Majora

Agentia Interad nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Agentia Interad si furnizorii acesteia.

Rata de schimb

Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.

Modificari asupra Site-ului

Agentia Interad poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului sunt rezervate de catre SC INTERAD SRL. Materialul continut pe Site este proprietatea SC INTERAD SRL sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.

Numele INTERAD precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale SC INTERAD SRL sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.

Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

Confidentialitate

Termenii politicii de confidentialitate a SC INTERAD SRL sunt prevazuti in acesti Termeni si Conditii.
Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre SC INTERAD SRL sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a SC INTERAD SRL.

Politica de Securitate

SC INTERAD SRL utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. SC INTERAD SRL se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a SC INTERAD SRL.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Agentia Interad isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta

Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si SC INTERAD SRL si este guvernat de legile din Romania.