CIRCUITE TURISTICE IN REGIM PRIVAT PENTRU ROMANI SI STRAINI

Se pot organiza si circuite turistice in regim privat pentru romani si straini in Romania si strainatate, cu sau fara ghid, in orice perioada .

Tariful va fi stabilit cu beneficiarul in functie de serviciile solicitate.

Circuitele turistice din Romania sunt organizate la cerere (tur privat) si au urmatoarele servicii incluse in tarif:

  • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini;
  • ghid roman;
  • transport cu autovehicule clasificate conform normelor internationale: autoturisme, van-uri, microbuze si autocare;
  • cazarea;
  • TVA.

In tarif nu sunt incluse taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice si masa.

 Circuitele organizate la cerere, pe care le propunem turistilor romani si straini sunt:

- Turul orasului Bucuresti;

- Valea Prahovei;

- Sighisoara;

- Sibiu – Sighisoara;

- Transfagarasan;

- Manastirile din Moldova;

- Oltenia si Transilvania;

- Circuit Romania.

Va oferim si serviciul de transport de la si catre aeroport/ gara.

La cerere se pot vizita si alte obiective turistice sau traseul poate fi extins pe mai multe zile in functie de solicitarea dumneavoastra. In acest caz, va rugam sa ne comunicati modificarile propuse pentru a va transmite care sunt costurile suplimentare, conform comenzii dumneavoastra.

 NOU: TABERE SI EXCURSII INITIATICE IN REGIM PRIVAT PENTRU ROMANI SI STRAINI

Pentru persoanele care doresc sa participe in taberele si excursiile initiatice intr-un cadru mai restrans alaturi pe prietenii si cunoscutii lor, am creat posibilitatea organizarii acestor deplasari in regim privat.

Programarea acestor deplasari private trebuie efectuata din timp si in alte perioade decat cele deja afisate pe site: www.travelinfinit.ro.

In Taberele Initiatice ghidajul este realizat de Dna. Dimitria Puchiu – specialist in bioterapie si informatie energetica, iar in situatia grupurilor de straini se poate asigura suplimentar si ghid vorbitor de engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza.

Solicitarile pentru aceste tabere si excursii pot fi transmise pe adresa: office@interad.ro

Va anuntam ca programele taberelor initiatice le gasiti pe noul nostru site  www.travelinfinit.ro, dedicat domeniului spiritual, de autocunoastere, initiere  si dezvoltare personala:

 ROMANIA – RAIUL PAMANTULUI

Te invitam sa te bucuri de frumusetile extraordinare pe care le intalnesti pe teritoriul minunatei noastre tari.

Romania este unica datorita faptului ca acest pamant a fost binecuvantat cu toate formele de relief si cu o spiritualitate inegalabila in Lume.

Capitala tarii – Orasul Bucuresti -”Micul Paris“, te asteapta sa il vizitezi. Centrul vechi al Bucurestiului te intampina cu farmecul de alta data si vestita Casa a Poporului construita de Nicolae Ceausescu te impresioneaza cu dimensiunile sale.

In Romania descoperi briza Marii Negre, susurul izvoarelor de munte din Carpati, farmecul satelor traditionale romanesti si linistea interioara pe care o regasesti in manastiri si la centrele energetice.

De la Cazane si pana in Rezervatia naturala Delta Dunarii, batranul fluviu te invita sa-i admiri flora si fauna deosebita iar pe malurile lui poti savura mancarurile cu specific pescaresc.

Iti propunem sa descoperi istoria poporului roman vizitand cetatile de la Adamclisi, Rasnov, Prejmer, Sighisoara, Birtan, Alba Iulia, Sarmizegetusa Regia, Costesti, Blidaru, Poenari, Fagaras, Targoviste, Castelul Peles si Bran, Castelul Corvinilor din Hunedoara, Curtea Domneasca din Bucuresti.

Informatii despre cultura noastra si radacinile crestinismului le deslusesti pasind pragul manastirilor – adevarate capodopere arhitecturale si artistice. Trebuie sa vezi Manastirea Putna, Sucevita, Moldovita, Humor, Voronet, Varatec, Secu, Sihastria, Neamt, Agapia, Barsana, Sambata, Bistrita, Cozia, Polovragi, Cimitirul Vesel de la Sapanta, Pestera Sfantului Andrei – Ocrotitorul Romaniei. La Targu Jiu te asteapta sa le admiri: Coloana Infinitului, Poarta Sarutui si Masa Tacerii creatii ale marelui sculptor Constantin Brancusi.

Indemanarea mesterilor populari romani o regasesti in obiectele de artizanat pe care le poti admira si achizitiona: vase din lut, oua incondeiate, costume traditionale, icoane, obiecte din lemn.

Frumusetea unica a monumentelor naturii te fascineaza si te invita sa le admiri: Babele si Sfinxul din Bucegi, Pietrele Doamnei din Masivul Rarau, Ceahlaul,  Pestera Ialomicioarei, Pestera si Cheile Dambovicioarei, Pestera Muierilor, Pestera Polovragi – “Pestera lui Zalmoxis”, Pestera Ursilor, Cheile Rasnoavei, Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Lacul Sfanta Ana, Balea Lac, Lacul Techirghiol.

Puterile miraculoase ale apelor termale si izoarelor minerale te pot vindeca la Baile Herculane, Baile Felix, Calimanesti – Caciulata, Olanesti, Vatra Dornei, iar celebrele impachetari cu namol de la Techirgiol, Eforie Nord si Eforie Sud te intineresc.

Dar, pentru a intelege ce inseamna Romania, trebuie sa vii sa contempli rasaritul soarelui din mare si zborul lin al soimilor peste varfurile muntilor, sa te bucuri de primirea calduroasa a oamenilor. Atunci, tu calatorule te vei indragosti pentru totdeauna de aceasta tara, vei simtii vibratia acestui tinut si o sa realizezi ca de fapt ai descoperit “Raiul Pamantului”.

Drepturi autor rezervate – D.P. – S.C. Interad S.R.L.